موقع اممي ثوري ثقافي مناهض للامبريالية ومناصر لقضايا الشعوب حول العالم.

Soner Yalçın sen ve senin gibiler “bizim konumuz” olacaksınız

154
image_pdf

1987 yılında Doğu Perinçek’in Doğu dergisinde göreve (istihbarat) başlayan Oda TV’nin kurucusu ve MİT elemanı Soner yalçın 4 Aralık 2014 tarihinde ırkçı-faşist Sözcü gazetesinde “Yurtseverlerin “Nebi Abisi”ni bilir misiniz?” başlıklı bir yazı yazmıştı.

ABD’nin Psikolojik savaş tetikçisi Soner Yalçın, yazısına THKP-CMLSPB gerillaları Ahmet Saner, Kadir Tandoğan ve Hakkı Kolgu yoldaşların yaşam öyküsünü anlatarak başlamış ve devamında bugüne bağlayarak biz yoldaşlarına şöyle demiştir;

“Ya bugün?…”

Bugün yoldaşları ne yapıyor?

Ahmet Saner’in, Kadir Tandoğan’ın örgütü MLSPB “Devrim Cephesi”, Ekim 2014’ten beri Kuzey Suriye’de emperyalist Amerikan’ın desteğiyle CIA ajanlarıyla kolkola “Rojava Devrimi” yapıyor!

Neyse…

Yazımın konusu bunlar değil…”

O günlerde bu satırları kalame alan ve “Yazımın konusu bunlar değil” ifdelerine yer veren ABD’nin Psikolojik savaş tetikçisi, MİT elemanı ve hala ırkçı-faşist Sözcü gazetesinin yazarı olan Soner Yalçın’a biz Ahmet, Kadir, Hakkı’nın yoldaşları olarak diyoruzki sen ve senin gibiler “bizim konumuz” olacaksınız. Bunu aklınızın köşesine yazın.

image_pdf
image_pdf
قد يعجبك ايضا
اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.