موقع اممي ثوري ثقافي مناهض للامبريالية ومناصر لقضايا الشعوب حول العالم.

MLSPB: MAHİR YÜREKLİ BEDREDDİN’İN YOLDAŞI ARPAÇAY

568
image_pdf

HAZİRAN ŞEHİTLERİ ÖLÜMSÜZDÜR

Haziran şafağında kuşatmalarda düşen, dövüşen, cunta zindanlarında idam sehpalarını tekmeleyenler. Kobane’grad’a alınterini katan, hücredeki Adalı’nın ruhunu taşıyan, Cevahir yüreğinde efsane gerilla, büyük komutan Arda’nın cüretiyle kuşanan.

Mahir yürekli Bedreddin’ in yoldaşı Bekaa’nın, Rojava’nın Enternasyonalistleri, Türkiye ve Ortadoğu halklarının kahraman Parti-Cephe savaşçıları, devrim ve sosyalizm bayrağını Türkiye’de, Kürdistan’da dalga dalga taşıyan kutup yıldızlarımız Hüseyin Cevahir, Betül Altındal, Tamer Arda, Atilla Ermutlu, Doğan Özzümrüt, Ercan Yurtbilir, Hakkı Kolgu, Ahmet Saner, Kadir Tandoğan, Gürkan Özdemir…

Rojava topraklarına bir MLSPB Cephe savaşçısı olarak ayak basıp; Kobane’den Cizre’ye, kavgaya tutuşan ve Şehit Rubar Kamışlo Hamlesi’nde DAİŞ çetelerine karşı savaşan ve dövüşerek şehit düşen BÖG savaşçısı siper yoldaşımız Mahir Arpaçay kutup yıldızımız olarak Haziran’da yitirdiklerimizin arasına bu bilinçle katılmıştır.

Haziran; kahramanca dövüşenlerin, toprağa yiğitçe düşenlerin, yaratma iradesinin ve düşman kamplarına korku salanların uğuruna savaştıkları sosyalizm bayrağı ve MLSPB’ nin, adını tarihe silinmemek üzere kazıyanların devrimci ateşidir.

Yanan ateş şimdi bir daha yeniden Rojava topraklarında; savaşçılarımızın gerillalarımızın devrime inancı sayesinde haziran şafağında düşen şehitlerimizden devraldıkları bayrağı oligarşinin burçlarına dikene kadar devam edeceğimizin kanıtıdır.

Yolumuz Haziran’da düşenlerin yoludur! Yolumuz kurtuluşa kadar savaşanların yoludur!

YA ÖZGÜR VATAN YA ÖLÜM!

YAŞASIN ORTADOGU DEVRİM CEPHESİ!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ!

06 HAZİRAN 2015

MLSPB/ DEVRİM CEPHESİ

ROJAVA CEPHE KOMUTANLIĞI

wwwTHKP-C.org

image_pdf
قد يعجبك ايضا
اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.